Броят на приложенията за дестпоп и мобилната версии достигна 560 хиляди

Написана от 

Над 560 хиляди е общият брой на приложенията за десктоп и мобилната версии на Windows. Това беше обявено месеци преди Microsoft да обедини двете версии на магазина в едно заради дългоочакваната 10-та версия на Windows.

На уебсайта bythenumbers са отбелязани най-значимите статистически данни и факти за компанията, нейните продукти и услуги + подробна информация.

След като през юни 2012 г. броят на мобилните приложенията в магазина достигна 100 хиляди, а след година и половина броят им бързо се увеличи двойно. През август 2014, въпреки слуховете, че една от следващите мобилни версии на операционната система ще поддържа и Андроид приложения, стотици приложения за Windows Phone продължиха да се публикуват всеки ден като техният брой стигна 300 000. Потребителите на платформата обаче твърдят, че въпреки всичко, качеството на самите приложения е на доста по-ниско ниво в сравнение с тези на Епъл и Гугъл, и разработчиците трябва да обърнат повече внимание на това. Дали това ще се промени след появата на Windows 10?

Да се надяваме, че тази новина е добър знак и заедно с увеличаващия се брой на приложенията, качеството им също да бъде подобрявано.

Източник: Windows Central, Microsoft


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/winphonebg/public_html/templates/winphonebg/html/com_k2/templates/default/item.php on line 249

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

 Информация

Информация: www.winphonebg.com не е свързан по никакъв начин с Microsoft Corp. или Майкрософт България. Официален сайт на Windows Phone e windowsphone.com

 

 Условия за ползване

winphonebg.com събира анонимни уеб статистически данни за посещенията с цел отчитане на импресиите, посещения от търсачки и др. Още.

 
 

 За контакт

Email: info [@] winphonebg.com
Facebook
Google+
Twitter
RSS