Notice: Trying to get property 'alias' of non-object in /home/winphonebg/public_html/components/com_k2/router.php on line 292
Skydrive вече е 7GB, въпреки това може да запазите своите 25GB - Windows Phone Новини, Форум, Ревюта, Приложения

Skydrive вече е 7GB, въпреки това може да запазите своите 25GB

Написана от 

Днес Microsoft анонсира, че свободното пространстов в безплатната облачна услуга Skydrive ще бъде намалено на 7GB. Проучване показва, че 99.94% от потребителите използват много по-малко пространство от 7GB. 

Все пак, ако вече използвате повече от 4GB, няма за какво да се тревожите, тъй като ще запазите своите 25GB безплатно! Ако пък сте от тези 99% и използвате по-малко от 7GB и сте качили файлове до 22 Април, тогава имате опцията да запазите тези 25GB, като направите безплатен ъпгрейд. Ако пък никога не сте използвали Skydrive или сте нов потребител, то ще си останете сам с лимита от 7GB.

От Microsoft представиха и възможността да увеличите допълнително пространството си чрез доплащане:

Skydrive


От днес вече може да свалите и приложението на Skydrive за PC, Mac, iPhone и iPad, както и за Windows Phone, което получи ъпдейт до 2.0Облачната услуга на Google вече е факт. Това стана ясно, след като тази седмица компанията официално пусна своето приложение Google Drive. Услугата за онлайн съхранение е съвместима с Mac и Windows платформи, както и с устройства, работещи под управлението на Android и iOS. Google Drive предлага 5 GB безплатно пространство за съхранение на данни, което ще може да се разширява срещу съответното заплащане. 


Конкурентни облачни услуги като Box и SugarSync предлагат само 5GB безплатно, а Dropbox - едва 2GB, така че и сега SkyDrive си остава начело, но, все пак, никой потребител не обича да го ощетяват от нещо, дори да не го ползва.


Вие използвате ли Skydrive или имате друга облачна услуга, която предпочитате?


MSDN

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/winphonebg/public_html/templates/winphonebg/html/com_k2/templates/default/item.php on line 249
Етикети

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

 Информация

Информация: www.winphonebg.com не е свързан по никакъв начин с Microsoft Corp. или Майкрософт България. Официален сайт на Windows Phone e windowsphone.com

 

 Условия за ползване

winphonebg.com събира анонимни уеб статистически данни за посещенията с цел отчитане на импресиите, посещения от търсачки и др. Още.

 
 

 За контакт

Email: info [@] winphonebg.com
Facebook
Google+
Twitter
RSS