Игри за WP7: ByeByeBrain

Написана от 

Това е още една зомби/Tower defence игра за вашия смартфон с Windows Phone. Не бъдете песимисти, ByeByeBrain е прекрасно анимирана игра. Въоръжени с пет различни, ъпгрейдващи се , доброволци, които да защитават града от нахлуващите орди от зомбита, играта има целта на всяка Tower defence - предотвратяване на ордите от преминаване от едната страна на вашия екран на Windows Phone на другия. С унищожаването на зомбитата, вие печелят пари и за всяко зомби, което оцелява, губите живот (вие имате само двадесет от тях).
 

Главното меню е с ясни опции - за да продължите игра, да започнете нова игра, да видите настройките си, да видите помощни екрани, преглеждате онлайн табло, както и достъп до ByeByeBrain Facebook страница. Опции за контрол на звуковите ефекти и нива на яркостта на екрана. Също така имате възможността да играете, докато слушате музика във фонов режим.

Всяка защитна единица може да бъде ъпгрейдната три пъти.
 Те са:

  • The Spanker : - най-евтиният доброволец в битката срещу зомбита. Той започва, въоръжен с бухалка и може да бъде модернизиран с брадва и след това нинджа меч.
  • The Colonel : полковникът е интересен герой, който започва с хвърляне на пържено пиле по зомбитата, прогресира до шунка и накрая пържола.
  • Fuzz: Fuzz е представител на правоохранителните органи, който е въоръжен с пистолет, може да бъде надстроен до пушка и до картечница.
  • The Cleaner: единствената жена защитник в бандата и тя е избрала огъня като оръжие. Тя започва бавно с аерозол, може и по-лек след това удря с факел и накрая военен клас огнехвъргачка.
  • The Nerd: Последно, но не на последно място имаме Nerd, който използва електричеството като негово оръжие . Постепенно се ъпгрейдва от малко джобна единица до голяма раница със красива каска.
     

Има и мини-игра, приложени към всеки един от героите, която можете да играете, за да им даде един последен, временен ъпгрейд на оръжия. Мини-играта е "докоснете точки, преди да изчезнат" и при успех оръжията стават изключително мощни. Това е чудесен начин да се справите с по-големи орди зомбита. В прогреса в играта, мини-игри, стават по-сложни. 
ревюто е взето от WP Central

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/winphonebg/public_html/templates/winphonebg/html/com_k2/templates/default/item.php on line 249

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

 Информация

Информация: www.winphonebg.com не е свързан по никакъв начин с Microsoft Corp. или Майкрософт България. Официален сайт на Windows Phone e windowsphone.com

 

 Условия за ползване

winphonebg.com събира анонимни уеб статистически данни за посещенията с цел отчитане на импресиите, посещения от търсачки и др. Още.

 
 

 За контакт

Email: info [@] winphonebg.com
Facebook
Google+
Twitter
RSS