ZTE Mimosa и NFC Nokia Lumia 610 се появяват в WPBench

Написана от 


Още един Windows Phone 7 телефон се появи в
WPBench - приложението, с което можете да тествате производителността на вашия Windows Phone. На Мобилния конгрес в Барселона ZTE обявиха, че правят телефон, който ще върви с Windows Phone 7.5 Tango за китайския пазар, базиран на версията с андроид - ZTE Mimosa X. От бенчмарка може да се види, че Mimosa използва по-слаб процесор, подобен на този при Nokia Lumia 610. Очаква се да струва колкото Lumia 710 и да се появи през април. 
 


В WP Bench се появи и устройство Nokia Lumia 610NFC, което навява на мисълта, че Lumia 610 ще поддържа технологията Near field communication. 

Друго устройство за Windows Phone Tango, ZTE Orbit, съгласно производителя също е има NFC. Nokia е силен проповедник на технологията, с доста  аксесоари и повечето от техните Symbian телефони разполагат с  NFC.

Ако Nokia доставят 610 Nokia Lumia скоро с NFC, то би бил телефона с WiFi интернет за споделяне и NFC, който не поддържа multi-task. Надяваме се Nokia да разгледа и добави технологията си в скъпите модели също.


wmpoweruser

wmpoweruser


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/winphonebg/public_html/templates/winphonebg/html/com_k2/templates/default/item.php on line 249
Етикети

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

 Информация

Информация: www.winphonebg.com не е свързан по никакъв начин с Microsoft Corp. или Майкрософт България. Официален сайт на Windows Phone e windowsphone.com

 

 Условия за ползване

winphonebg.com събира анонимни уеб статистически данни за посещенията с цел отчитане на импресиите, посещения от търсачки и др. Още.

 
 

 За контакт

Email: info [@] winphonebg.com
Facebook
Google+
Twitter
RSS