Notice: Trying to get property 'alias' of non-object in /home/winphonebg/public_html/components/com_k2/router.php on line 292
LG се фокусира върху Android, няма нови планове за Windows Phone - Windows Phone Новини, Форум, Ревюта, Приложения

LG се фокусира върху Android, няма нови планове за Windows Phone

Написана от 

Тази сутрин LG Electronics съобщиха пред Korea Herald, че нямат непосредствени планове за представяне на нови телефони с Windows Phone на пазара. Вместо това, от LG се фокусират върху Android за своите бъдещи издания на смартфони като отбелязват, че "Общия брой на продадени Windows Phone на световния пазар не е никак значим."

Компанията заяви, че партньорството между тях и Microsoft остава добро, но плановете да се съсредоточат върху Windows Phoneобявени през 2009 г., не са сработили за тях във финансово отношение. LG стигна до загуба на пари в продължение на седем поредни тримесечия и едва наскоро стигна до печалба. В резултат но това, те са загубили много от пазарния дял, особено от HTC и Samsung, които имат печелившо портфолио от устройства с Android.

 

Може да се каже, че предложенията на LG за Windows Phone не са кой знае какво - LG Quantum, LG Optimus 7, LG Jil Sanders. 

Докато прототипи като E740 остават витаещи в пространството, телефонът е доста далеч от нещо интересно и не би направил нищо за LG или Windows Phone, дори да бъде пуснат на пазара. Единствената му уникална функция, NFC, има много малка поддръжка в повечето големи пазари през 2012г.


Ясно е, че LG е изправена пред силна конкуренция, техните разработчици и инженери също усещат натиска от партньорство между Microsoft и Nokia. Изглежда, че Nokia, HTC и Samsung са бъдещето на Windows Phone.


Korea Herald | WPcentral


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/winphonebg/public_html/templates/winphonebg/html/com_k2/templates/default/item.php on line 249

1 коментар

  • Връзка на коментара СкороБившФен 30 Април 2012 публикуван от СкороБившФен

    То е ясно, че си отиват, абсолютно са прави жълтурковците... На фона на глупсотите, които правят микромеките и други ще си отидат... Това, което харесат хакеире харесвам и аз... а ВинФоне 7 никой не го харесва.. защото така са го заключили микормеките, че ниой хакер няма жлемание да се занимава с него при положение, че андроида е разпран от всякъде и теглиш на воля каквото си искаш... а при винфоне не ситга, че няма никакви програми, заключен и чкакт хората да го харесат.... С реклама не става,а ам явно в микромеките толкова са се надули, че не виждат по-далече от носа си.. аве те ще видят ама като си отиде още и някой друг милиард... Те виндуса и офиса им печалившите им пера и те ще си отидат с тея "цвето" схеми дето ги бълват, след офис 2003 настръхнах от глупостите които сътворяат в изобилие микромеките... Дано за лумията този прекрасен телефон измислят порт за андроид, че или ще го скрия в нафталина или ще си купувам нещо с андроид, че да си ползваме благата и руутнатите телефони.. а бил гейтс нека се прави на ощипан.. Цяла имерия за миларди.. ще рухне заради глупаците дето съсипаха вистата, сега ще съсипят и микромеките!

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

 Информация

Информация: www.winphonebg.com не е свързан по никакъв начин с Microsoft Corp. или Майкрософт България. Официален сайт на Windows Phone e windowsphone.com

 

 Условия за ползване

winphonebg.com събира анонимни уеб статистически данни за посещенията с цел отчитане на импресиите, посещения от търсачки и др. Още.

 
 

 За контакт

Email: info [@] winphonebg.com
Facebook
Google+
Twitter
RSS