ЛИМА ви дава възможност да регистрирате всяка нередност по пътното платно на Републиканската пътна мрежа, като ви обещава всеки сигнал да бъде обработен и да получите обратна връзка през приложението.

Публикувана в Български приложения

Идеята на играта DBuggy е да въведе хора, които не са програмисти в основни концепции на програмирането като функции, цикли и логически решения тип if.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/winphonebg/public_html/templates/winphonebg/html/com_k2/templates/default/tag.php on line 89
Публикувана в Български приложения

БГ Банкомати е ново приложение от разработчика на BG News и приложението winphonebg.com, с което лесно може да намерите най-близкия до вас банкомат. Освен информация за местоположението, може да получите и инструкции как да стигнете до него. БГ Банкомати е в постоянен процес на обновяване и към момента разполага с информация за банкоматите на следните банки:
- Първа Инвестиционна Банка (Fibank)
- УниКредит Булбанк
- Обединена Българска Банка (ОББ)
- Централна Кооперативна Банка (ЦКБ)
- Банка ДСК
- Societe Generale Експресбанк
- Алфабанк
- Пощенска банка
- Райфайзен Банк
- Общинска Банка
- ПроКредит Банк

Публикувана в Български приложения

Български тълковен речник е третото приложение в серията речници за Windows Phone 7 и Windows Phone 8. Речникът включва над 32 хиляди базови думи достъпни offline, като 1241 от тях са добавени от потребители. Думите са описани с различните си значения, дадени са ударенията, има и примери за използване. Приложението е реализирано със съвмесното участие на сайта talkoven.com, чиято езикова база се използва.

Публикувана в Български приложения

Prodavalo е първото неофициално приложение за сайта за обяви prodavalnik.com, налично за Windows Phone 8. Приложението вече е с версия 1.5 и с него можете:

- да влизате във вашият профил с име и парола
- да разглеждате вашите съобщения
- да получавате известие за нови съобщения (live tile, lock screen)
- да изпращате и отговаряте на съобщения до друг потребител
- да отваряте обявата директно от съобщението (изпратено чрез Prodavalo)
- да разглеждате следените от вас обяви
- да добавяте или премахвате обяви от следени
- да се свързвате с продавача директно от обявата (съобщение, телефон, skype и др.)
- да сортирате в търсене (евтини, скъпи, нови, стари)
- да филтирате в търсене (цена, тип обява, спешна)
- да филтирате допълнително по филтри от категория (състояние, размер, доставка и др.)
- да виждате в търсене обяви с етикет "спешно"
- да виждате в обявата дата на добавяне и брой разглеждания
- да споделяте обява чрез E-Mail, SMS или Социални мрежи
- да виждате местоположението на обявата на карта

Публикувана в Български приложения

Ъпдейт на официалното winphonebg.com приложение най-накрая е пуснат в Windows Phone Store! Защо най-накрая? Всъщност всичко бе готово в края на декември, но приложението не успя да мине сертификация от Microsoft, тъй като логото съдържаше това на Windows. Самият ап беше и свален за близо седмица от магазина. Това наложи да се направи ново лого както за сайта, така и за приложението. И така, финалният вариант е налице и официално наличен за сваляне.

Публикувана в Български приложения

След БГ Правописен Текст, авторът му Петър Коняров е направил още едно полезно приложение - БГ Синонимен речник. То работи напълно офлайн и предоставя достъп до синонимен речник с над 22 700 български думи и словосъчитания. След влизане в приложението всичко, което е нужно данаправите е да напишете думата, за която търсите синоним. Ще получите богат резултат не само за търсената дума, но и за различните нейни форми (напр. като съществително, прилогателно и т.н.).

Публикувана в Български приложения

Prodavalnik.com е водещ сайт за безплатни обяви в България. Prodavalo е неофициално приложение за Windows Phone 8, с което може да търсите и разглеждате обяви от prodavalnik.com. В тази първоначална версия можете още да филтрирате по град и категория. Към момента липсва опцията за вход в продавалник, но ако желаете да се свържете с продавач, може да отворите обявата в Internet Explorer от менюто на приложението. 

  • Цена Безплатно
  • Работи на Windows Phone 8
Публикувана в Български приложения

Като коледен подарък winphonebg.com вече има свое приложение в Windows Phone Store! То носи името на сайта и е напълно безплатно, без реклами, налично за всички Windows Phone. Сега не е нужно да отваряте сайта през браузъра, за да видите какво ново има в света на Windows Phone - бързо може да прегледате новите статии, намалявайки трафика на мобилния интернет. Приложението е разделено на две части - едната е за новините в сайта, другата е за последните мнения от форума.

  • Цена Безплатно
  • Работи на Windows Phone 7, Windows Phone 8
Публикувана в Български приложения

БГ Правописен Текст представлява правописен речник за автоматично подпомагане на въвеждането на български текст. Изключително лесно за използване, приложението е налично за Windows Phone 7 и Windows Phone 8. Правописният речник включва 68436 проверени думи като може да копирате текст от приложението в имейл, смс, търсачка или където пожелаете. Може би най-голямото предимство на БГ Правописен текст е, че осигурява българска клавиатура на Windows Phone 7 потребителите, които за кирилица разчитат основно на руската. 

Публикувана в Български приложения
Страница 1 от 5

 Информация

Информация: www.winphonebg.com не е свързан по никакъв начин с Microsoft Corp. или Майкрософт България. Официален сайт на Windows Phone e windowsphone.com

 

 Условия за ползване

winphonebg.com събира анонимни уеб статистически данни за посещенията с цел отчитане на импресиите, посещения от търсачки и др. Още.

 
 

 За контакт

Email: info [@] winphonebg.com
Facebook
Google+
Twitter
RSS