Notice: Trying to get property 'alias' of non-object in /home/winphonebg/public_html/components/com_k2/router.php on line 292
Как за възстановите до Windows Phone 8.1 ако имате Windows 10 - Windows Phone Новини, Форум, Ревюта, Приложения

Как за възстановите до Windows Phone 8.1 ако имате Windows 10

Написана от 

Ако сте от първите късметлии с възможност да инсталирате Windows 10 Technical Preview на своята лумия, но сте разочарован или се е появил огромен бъг, ето как да си върнете Windows Phone 8.1.

Архивиране на вашите файлове

Преди да инсталирате Technical Preview, архивирайте своите приложения, снимки и други важни неща в OneDrive.

След като настроите архивирането в OneDrive, качването може да отнеме известно време (особено за снимки и видеоклипове). Уверете се, че всичко е качено в OneDrive, преди да продължите с инсталирането.

 

Имате проблеми с телефона си?

Ако телефонът ви спре да работи или не реагира, рестартирането на телефона понякога може да разреши проблема. Без успех? Опитайте да го нулирате.

Ако всички опити са неуспешни, използвайте Windows Phone Recovery Tool, за да се върнете към Windows Phone 8.1. Това означава, че цялото ви лично съдържание ще бъде изтрито и на телефона ви ще се възстанови последната версия на Windows Phone за конкретното устройство. Ще получите възможност да възстановите архивно копие при повторната настройка на телефона ви.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/winphonebg/public_html/templates/winphonebg/html/com_k2/templates/default/item.php on line 249

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

 Информация

Информация: www.winphonebg.com не е свързан по никакъв начин с Microsoft Corp. или Майкрософт България. Официален сайт на Windows Phone e windowsphone.com

 

 Условия за ползване

winphonebg.com събира анонимни уеб статистически данни за посещенията с цел отчитане на импресиите, посещения от търсачки и др. Още.

 
 

 За контакт

Email: info [@] winphonebg.com
Facebook
Google+
Twitter
RSS